Hva er Growler

oktober 22, 2020 1 min lese

Hva er Growler

"Growler", opprinnelig fra USA, er en stor forseglbar glassflaske som du kan bruke til å ta med deg ny tappet øl hjem. 

Før vi våget å tenke på øl på boks eller flaske, brukte vi galvaniserte kanner, kanner eller bøtter som ble fylt i den lokale restauranten. 
 
En "Growler Runner" var en gutt som dro til puben med metallbøtter for å få bøttene fylt med øl. Deretter skyndte han seg til folk som drakk øl i lunsjpausen (de gode gamle dagene!). 

Mange øldrikkere foretrekker å bruke en growler i stedet for å kjøpe en seks-pakning. Du kjøper enten en fylt growler, eller hvis du allerede har en, tar du den med deg og får den etterfylt. 
 
Growlers har hatt en god status i USA i lang tid, de har også allerede vært i Australia i flere år, og nå blir de mer og mer populære blant europeiske bryggerier og øl elskere. 

______________________________________________________________________________________

       

_______________________________________________________________________________________

Med våre Growlers eller mini-keger, kan du ta med deg øl etter eget valg hjem, til stranden eller til neste fest (selvfølgelig kan du også fylle disse flaske- og hermetikk øl eller til og med hjemmebrygget øl)! 

Tappeløsning med trykkregulatorog ved at du tilsetter CO2 ved hjelp av lufteventilen sikrer at beholderen er oksygenfri og ølets friskhet og smak bevares. 
 
Karbondioksidet opprettholdes i fatet ved å tilsette CO2, slik at du når som helst kan tappe en frisk og glitrende øl. 
 
På vår nettside har du muligheten til å sette sammen ditt eget sett. Du bestemmer deg først for et fat, vi har 2l, 4l, 5l og 10l mini fat, Vi har også growlers med doble vegger disse er tilgjengelige i størrelse 2l og 4l. Deretter velger du en kran og en trykkregulator, som du kan bruke med 16 g CO2-patroner eller påfyllbare Sodastream-sylindre. 

 

iKegger produktspekter!

 

GÅ TIL DENNE LENKEN FOR Å SE VÅRE SETT FOR Å LAGE DIN EGEN MINI KEG SYSTEM  


Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres


Også i Blogg

Nitro Kaffe Kegs
Nitro Kaffe Kegs

oktober 22, 2020 1 min lese

Les mer
10L mini keg blogg for øl. ølbryggning
10L Mini Keg

oktober 22, 2020 1 min lese

Les mer